Bosje gedraaitBosje
Onze
missie
Jouw onderneming digitaal verbeteren, met oog op MVO.

Verbeteren

TRONIC solutions, voormalig The Digital Freelance Company, gevestigd in Nederland levert digitale diensten met passie. Wij verbeteren de kwaliteit en het uiterlijk van de onderneming van onze klanten, en streven altijd naar een concurrentievoordeel.

Dankzij ons gespecialiseerde team van experts staan wij voor je klaar in alle fronten. Heb je bijvoorbeeld een SEO specialist nodig? Dan hebben wij een Freelancer die specifiek in dié sector gespecialiseerd is.

Ons talentvolle team is precies hetgeen wat ons zo uniek maakt als mediabureau. Zo kunnen wij de beste kwaliteit mogelijk garanderen*.

Wij zijn onder anderen gekeurd als webdesigner en staan geregistreerd bij  Websiterocket, Websiteoffertes en de organisatie Nederlandse Geregistreerde Webdesigners (NLGW) met ingang van december 2020.
*Voor onze kwaliteitsopvattingen verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

Zicht op de toekomst

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. TRONIC solutions denkt altijd mee aan het verduurzamen van onze gang van zaken op maatschappelijk verantwoorde wijze. Zo hosten wij al onze diensten op Duurzame en CO2 neutrale servers. Daarentegen doneren wij constant aan duurzame projecten zoals Team Trees in samenwerking met The Arbor Day Foundation. Sinds december 2020 zijn wij ook begonnen met het steunen van NRDC. Ons uiteindelijke doel is om minimaal 5 keer per jaar te investeren in maatschappelijke verantwoording.
NRDC logo

5

donaties
per jaar
Team Trees logo